Letsel door dieren

Letsel door dieren kan variëren van oppervlakkige verwondingen tot ernstige lichamelijke schade en zelfs psychologische trauma’s.

 

Het is van cruciaal belang om te begrijpen dat eigenaren van huisdieren verantwoordelijk zijn voor het gedrag van hun dieren en aansprakelijk kunnen worden gesteld voor letsel veroorzaakt door hun huisdieren.

'Ik ondersteun, adviseer, begeleid en bemiddel'

_Bram

Letselschade verhalen na een aanval door een dier

Het gedrag van een dier is soms onvoorspelbaar en onberekenbaar. Als toegewijd letselschade advocaat begrijp ik dat letsel door dieren een verwoestende impact kan hebben op het leven van slachtoffers. Of het nu gaat om een beet van een hond, een schop door een paard of letsel veroorzaakt door een loslopend dier, ik sta klaar om mijn cliënten bij te staan en hen te helpen bij het verkrijgen van rechtvaardigheid en vergoeding voor hun pijn en lijden.

 

Indien u letsel heeft opgelopen door een dierlijke aanval, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik kan u helpen met de aansprakelijkheid en eventueel het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding voor uw bijvoorbeeld medische kosten en verloren inkomsten.

‘We maken allemaal dingen mee. Soms onrechtvaardig.’