Letselschade

Advocaat

De letselschade kan worden veroorzaakt door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een val van de fiets, een botsing, door een beet van een hond, tijdens een sportwedstrijd, enz. soms kunnen de gevolgen hiervan groot zijn. het spreekwoord luidt niet voor niets “een ongeluk zit in een klein hoekje”. In zo’n geval is het goed om te weten dat u zich meestal kosteloos kunt laten bijstaan door een gespecialiseerd letselschade advocaat.

 

Als gespecialiseerd Letselschadeadvocaat en lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) kan ik u deskundig bijstaan. 

Bedrijfsongeval

Wanneer een werknemer letsel oploopt tijdens de uitoefening van zijn of haar beroep, heeft deze recht op bescherming en compensatie. 

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan ingrijpende gevolgen hebben, zowel fysiek als emotioneel. Mogelijk heeft u recht op compensatie voor de geleden schade zoals  medische kosten, inkomstenverlies en emotioneel leed. 

Sport & Spel

Een schop op het voetbalveld hoort binnen de regels van het spel, maar in sommige gevallen kan het leiden tot aansprakelijkheid. Vooral wanneer de schop buitensporig of opzettelijk is en buiten de normale risico’s van het spel valt.

Letsel door dieren

Het gedrag van een dier is soms onvoorspelbaar en onberekenbaar. Letsel door bijvoorbeeld een hond kan een verwoestende impact hebben op het leven van het slachtoffer.

Overlijdensschade

Het verlies van een dierbare door een tragisch ongeval kan een verwoestende impact hebben op nabestaanden. Het is belangrijk te weten dat er juridische opties zijn op gerechtigheid te zoeken. 

‘Ik zorg dat je door de bomen het bos blijft zien’