Sport en Spel

Een schop op het voetbalveld hoort binnen de regels van het spel, maar in sommige gevallen kan het leiden tot aansprakelijkheid. Vooral wanneer de schop buitensporig of opzettelijk is en buiten de normale risico’s van het spel valt.

'We maken allemaal dingen mee. Soms onrechtvaardig. Soms met schade. Dan heb je rechtshulp nodig.'

_Bram

Letselschade Verhalen na een Sportongeval

Als ervaren letselschade advocaat begrijp ik dat sport en spel plezierige activiteiten zijn, maar helaas kunnen ze ook leiden tot ernstig letsel. Of het nu gaat om een val tijdens het voetballen, een ongeluk tijdens het skiën of letsel veroorzaakt door een sportongeval, ik sta klaar om mijn cliënten te helpen bij het verkrijgen van de rechtvaardigheid en vergoeding die ze verdienen.

 

Bij letselschade door sport en spel is het cruciaal om te bewijzen dat het letsel is veroorzaakt door de onrechtmatigheid van een andere partij. Of het nu gaat om een sportorganisatie, een mede-deelnemer of een fabrikant van sportuitrusting, ik zal grondig onderzoek doen om de verantwoordelijke partij vast te stellen en uw zaak te verdedigen.

 

Ik heb uitgebreide ervaring met verschillende soorten sportgerelateerde letsels, waaronder botbreuken, hersenschuddingen, rugletsel en meer. Ik begrijp de complexiteit van deze zaken en zal uw zaak met de grootst mogelijke zorg behandelen.

Als u letselschade heeft opgelopen tijdens sport en spel, aarzel dan niet om contact met op te nemen voor een gratis consult. Ik sta u bij, zodat u zich kunt richten op uw herstel en weer terug kunt keren naar de activiteiten die u liefheeft.

‘Ik zorg dat je door de bomen het bos blijft zien’